Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Scripcaru (PNL): Brașovul este blocat la nivelul administrației locale

ciuca scripcaru

George Scripcaru a declarat că după o discuție avută cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, s-a hotărât să revină în administrația publică și să candideze la Primăria Brașovului, precizând că orașul este „un dezastru”.

„Avem un dezastru, un blocaj, amatorism, 4 ani de zile de jaf din banul public, bătaie de joc la adresa brașovenilor. Domnul Ciucă m-a stârnit din starea în care eram, acum câteva luni, nici nu mă gândeam să candidez, după ce am discutat de câteva ori m-a convins că trebuie să revin în ceea ce înseamnă administrația publică locală și să candidez din partea PNL și îi mulțumesc că m-a făcut să fac acest lucru”, a declarat Scripcaru.

Liberalul susține că Brașovul trebuie pus din nou în mișcare.

„Sunt 20 de soluții pe care le propun și cred că trebuie implementate pentru repornirea Brașovului. Centura mare a Brașovului, drumurile naționale mărite la 4 benzi, trebuie să gândim pasaje și poduri de legătură la intrările din oraș.

Pasaje între cartiere, parcări, infrastructură în centrul istoric și apoi să punem reglementări privind accesibilitatea”, a afirmat Gerge Scripcaru.

Totul se putea realiza prin fonduri europene, nu împrumuturi

Acesta spune că sunt 20 de soluții pe care le-a identificat și despre care crede că se pot pune în aplicare împreună cu CJ, cu CNAIR și cu Primăria municipiului Brașov.

„Brașovul nu arată cum trebuie și este păcat. Astăzi avem proiecte neimplementate, bani pierduți, soluții structurate care nu s-au întâmplat, avem împrumuturi astăzi.

PNL și echipa PNL Brașov poate schimba această stare și să repunem Brașovul acolo unde îi este locul. Eu știu ce a de făcut. Mie nu imi trebuie luni întregi să învat cum se intră sau iese din Primărie. Eu pot prezenta soluțiile, proiectele și echipa care știe ce are de făcut”, a arătat Scripcaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.