Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Scripcaru, primarul municipiului Braşov: 'Nu este o problemă să activez drept consilier; o să-mi iau o perioadă de odihnă'

NewsBV
George Scripcaru

Primarul în exerciţiu al municipiului Braşov, George Scripcaru, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că la pierderea alegerilor a contribuit prezenţa redusă la urne, cauzată în mare parte şi de frica oamenilor de COVID-19, precizând că nu va renunţa la mandatul de consilier local şi că în perioada următoare vrea să se odihnească.

"Dacă alegerile erau la termen, putea să fie un alt rezultat. Am pierdut foarte mulţi votanţi care mi-au spus că nu se duc la urne de frică să nu se infecteze. (...) Au venit foarte puţini alegători la vot şi poate că cei care au stat acasă s-au gândit că eu oricum o să câştig alegerile. Este şi asta o abordare", a afirmat Scripcaru, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

Întrebat dacă ar viza un post de viceprimar, el a răspuns că "nu este o discuţie care poate fi începută în acest moment", deoarece "trebuie să ne raportăm la cei care au câştigat alegerile, atât la judeţ, cât şi la nivel de municipiu".

"Cred că nu este o problemă să activez din poziţia de consilier. Mă gândesc că am să mă odihnesc, am atâtea lucruri de făcut la care nu m-am gândit şi mă gândesc acum, o să-mi văd de viaţă, cu lucrurile plăcute şi mai puţin plăcute, cu unele cărora, poate, nu le-am acordat suficientă atenţie la momentul potrivit. O să-mi iau o perioadă de odihnă", a spus Scripcaru, care a condus Braşovul timp de patru mandate.

Întrebat ce consideră că lasă în urmă, edilul a afirmat că ar putea să enumere multe lucruri punctuale, însă i-ar lua foarte mult timp.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

"Haideţi să facem o comparaţie, să vedem unde era Braşovul acum 16 ani. Totuşi, azi, este, din punct de vedere economic, un oraş structurat, unul care s-a dezvoltat, care a generat multă stabilitate", a punctat Scripcaru.

Acesta le-a mulţumit braşovenilor care l-au votat, dar şi celor care au avut altă opţiune, remarcând că importantă a fost participarea la vot, care denotă o atitudine civică şi, totodată, i-a transmis felicitări principalului său contracandidat, reprezentantul USR PLUS, Allen Coliban, în faţa căruia a pierdut Primăria Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.