Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion a dat ordine Jandarmeriei: Ce e cu civilii ăștia aici? Ce a fost diversiunea cu gloanțele?

Facebook
George Simion

Liderul AUR, George Simion, s-a dezlănțuit în curtea Parlamentului, acolo unde AUR protestează împotriva adoptării a două legi care vizează copiii. Simion spune că informațiile privind colaboratoarea AUR care a intrat cu gloanțe în Parlament sunt o diversiune. Simion a făcut ordine și cu jandarmii, cărora le-a spus că mute agenții în civil din calea lui.

"A intrat cineva cu un  breloc și cică a intrat cu gloanțe. Ăștia sunt nenorociții care ne conduc. Veniți alături de noi că astăzi în Parlament se votează legea legată de copii și de avuțiile naționale. Aveți grijă ce o să zică televiziunile că o să ne portretizez în extremiști, în ce vor ei!", a spus George Simion pe live-ul său de la Parlament. În timp ce protestatarii scandează: "Firea, să știi, noi nu vindem copii", George Simion i-a numit pe jandarmi câinii lui Bode.

O femeie, colaboratoare a AUR, a încercat, miercuri dimineața, să intre cu patru gloanțe letale în sediul Camerei Deputaților. Femeia a fost dusă la o secție de poliție din Capitală, fiind deschis un dosar penal.

Femeia a fost prinsă cu cele 4 gloanțe în geantă în timp ce se făcea accesul în clădirea Parlamentului.Cartușele au fost confiscate de ofițerii SPP care au făcut controlul, iar accesul a fost blocat.Conform procedurilor legale, persoana a fost condusă la Secția 17 de Poliție, fiind deschis un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.