Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, atac virulent din SUA: 'În România sunt organizate alegeri trucate' (VIDEO)

simion in SUA

O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC - Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

Jurnaliștii americani prezenți la eveniment i-au adresat o serie de întrebări lui George Simion legate de pandemia de COVID 19 și întregul scandal în jurul vaccinării dar și despre alegerile din 2024.

Liderul AUR a numit comasarea alegerilor drept o ”organizare unor alegeri trucate”.

Interviul integral:

Alianța pentru Unirea Românilor ( AUR ) a emis un comunicat de presă prin care a informat despre plecarea delegației partidului în Washnigton pentru a lua parte la Conservative Political Action Conference ( CPAC).

”Delegația AUR condusă de președintele George Simion participă în perioada 21 – 26 februarie la Conservative Political Action Conference (CPAC)

O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC - Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

Din delegația AUR fac parte președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, deputatul AUR, Sorin Muncaciu, europarlamentarul Cristian Terheș, coordonatorul departamentului de relații internaționale al AUR, avocat Georgiana Teodorescu, președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, și avocatul Gheorghe Piperea.

În data de 21 februarie, reprezentanții delegației AUR au participat la CPAC International Summit (Global leaders, policy discussions and strategic insights shaping the future).

Ziua de 22 februarie a fost una încărcată din punct de vedere al întâlnirilor bilaterale și a evenimentelor desfășurate în cadrul CPAC. Delegația AUR condusă de președintele George Simion a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, dar și cu europarlamentari membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu parlamentari din mai multe state europene.

Reprezentanții AUR s-au întâlnit, de asemenea, cu oficiali ai grupului Americans for Tax Reform și ai Consiliului Atlantic, o organizație non-partizană care are drept obiectiv identificarea de soluții la provocările globale.

Pe parcursul zilei, președintele AUR George Simion a acordat mai multe interviuri pentru New American, reason.com, jurnalistul Glen Jung de la portalul brightlightnews.com, pentru podcastul Securing America moderat de Frank Gaffney, pentru televiziunea austriacă națională ORF și pentru televiziunea italiană Byoblu News. Temele abordate în cadrul interviurilor au vizat succesul politic înregistrat de AUR din 2020 și până în prezent, consecințele pandemiei Covid-19. Totodată, președintele AUR a subliniat că România este partener strategic al Statelor Unite ale Americii, dar cu toate acestea românii încă au nevoie de viză să intre în Statele Unite.

„Suntem alături de oameni, suntem naționaliști și punem țara pe primul loc, așa cum Donald Trump vrea să pună America pe primul loc. Suntem singura forță politică suveranistă, conservatoare, patriotică din România. Ne opunem celor care vor să ne fure libertatea în România și în Uniunea Europeană”.

Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump”, se arată în comunicatul de presă emis de AUR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.