Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, despre dosarul de la DNA care poate DISTRUGE PNL: 'Avem înregistrări, avem mai mulți deputați care au fost abordați. Rareș Bogdan m-a contactat'

smartradio.ro
George Simion AUR

Deputatul Cosmin Şandru este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de dare de mită, după ce i-ar fi promis unui alt parlamentar numirea unor apropiaţi în posturi de conducere a unor instituţii publice.

George Simion a declarat că mai mulți dintre deputații AUR au fost contactați de parlamentarii PNL, printre care și Rareș Bogdan.

Citește și: Deputat PNL, urmărit penal pentru mită la moțiunea de cenzură

”Nu este singur. Au fost contactați 5 colegi de-ai mei. Doar din partidul nostru, sigur au fost și din alte partide. Se oferă avantaje materiale, dacă nu merge, se șantajează.

Avem înregistrări, avem mai mulți deputați care au fost abordați. Ei au spus că sunt echipe de negociere, dar sunt echipe de mituire. Doamna Gorghiu, care a spus că nu e vocea deputatului, probabil că are amnezie.

Ne-au contactat parlamentar cu parlamentar. Întâlnirile au avut loc în București sau în județe. Colegul meu a fost contactat de acest deputat de Timiș, un alt coleg de-al meu din Dolj a fost contactat tot de el.

Citește și: Deputatul PNL din dosarul 'Mită la moțiune' s-a autosuspendat din partid

Rareș Bogdan m-a contactat pe mine personal, l-a contactat pe un vicepreședinte AUR, apoi a fost apelat deputatul nostru de Timiș să se vadă cu el. Mi-a cerut să fiu înțelegător. El spunea că suntem extremiști, că nu suntem frecventabili.”, a spus George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.