Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion îl compatimește pe soțul Dianei Șoșoacă: E de admirat cât a supraviețuit cu ea

Inquam Photos / Octav Ganea
George Simion Diana Sosoaca

Preşedintele AUR George Simion îl compătimeşte pe soţul Dianei Şoşoacă, Silvestru. ”Este de apreciat cât a îndurat sărmanul om. E greu de convieţuit cu doamna Şoşoacă, din toate punctele de vedere”, a spus liderul AUR la Prima TV. Silvestru Şoşoacă a fost suspendat din conducerea partidului SOS România chiar de către soţia sa, senatoarea Diana Şoşoacă, după care cei doi soţi au început să-şi transmită mesaje şi acuzaţii prin intermediul presei.

Insider Politic: Cu Diana Şoşoacă când faceţi pace?
George Simion: E greu.
Vă rupe din voturi şi puteţi rata finala prezidenţială.
G.S: E democraţie, e normal, reprezintă o anumită categorie din public. E complicat de convieţuit cu Diana Şoşoacă, noi am rezistat doar două luni. Ne făceam planuri de cu seară pentru a doua zi şi când te trezeai a doua zi, ea nu mai respecta nimic, nu mai recunoştea nimic. E complicat. Dar nu e ea ţinta mea, ţinta mea sunt cei de la PSD şi PNL.
V-ar putea încurca decisiv în cursa pentru prezidenţiale.
G.S: Ce să-i fac? Aşa-i în viaţă.
Să bateţi palma, să vă înţelegeţi pe funcţii.
G.S: După ce am intrat în Parlament, am încercat să discutăm cu dumneaei, ”Uite: vrei să te duci la Avocatul Poporului? Vrei să te duci la CCR? Vrei să fii ministrul Justiţiei? Cam care este evoluţia ta politică?”. A început să ţipe: ”Aaa, mi-au oferit ministerul Justiţiei, mi-au oferit Avocatul Poporului”. Acum înţeleg că i s-a oferit funcţia de prim-ministru (ironic- n.r.). E complicat.
L-aţi cunoscut pe Silvestru?
GS: Da, sigur că l-am cunoscut. Este de apreciat cât a îndurat sărmanul om. Nu vreau să intervin în chestiuni personale. E greu de convieţuit cu doamna Şoşoaca, din toate punctele de vedere.
Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a suspendat soţul din funcţia de prim-vicepreşedinte al SOS, ea afirmând că a recurs la această decizie ”pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat”.
Reacţia lui Silvestru Şoşoacă a venit printr-un comunicat, el precizând că decizia soţiei sale este ilegală. Dumitru-Silvestru Şoşoacă scrie în comunicat că decizia „este de neînţeles” şi „nu se pot accepta acţiunile abuzive” ale acesteia „împotriva membrilor şi liderilor din partid”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.