Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion îl contrazice pe Gigi Becali: 'Nu ne-a dat nimic'

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților George Simion

Patronul FCSB, Gigi Becali, a reapărut în viața publică și a făcut o analiză a clasei politice din România, lăudând partidul AUR, care a obținut 9% din voturi la Alegerile Parlamentare, potrivit gsp.ro.

După ce a spus că mama lui i-a transmis să voteze AUR, Gigi Becali a dezvăluit că le-a dat un sediu membrilor partidului recent înființat. George Simion, liderul formațiunii politice, a comentat declarațiile patronului FCSB și i-a mulțumit acestuia pentru cuvintele frumoase.

„Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație. Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.

Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare. Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine”, a spus George Simion pentru Libertatea.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

 

„Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu știu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Și acum m-am bucurat că a câștigat. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.” au fost declarațiile care au declanșat reacția liderului AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.