Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion s-a dezlănțuit la Bruxelles: Austriecii ne iau petrolul, gazul și pădurile! Nu trebuie să mai stăm în poziția ghiocel

george simion liceu

Liderul AUR, George Simion, s-a dus la Bruxelles pentru a discuta cu europarlamentarii români, în tentativa de a-i convinge să pună piciorul în prag în fața Austriei. Simion susține că românii au luat poziția ”ghiocelului”, în timp ce austriecii ”ne iau petrolul, gazele și pădurile”.

„Eu cred că suntem prea diplomați cu austriecii care ne iau petrolul, gazele,  pădurile. Ciucă e un vinovat. A zis să vină europarlamentarii să nu se ia de Olanda, de Austria. Nu, trebuie să stăm în poziția ghiocel! Principalul vinovat e Iohannis, el coordonează politica externă a României și de 8 ani nu face decât să primească în plic decizii. Cu ce se alege România în urma implicării în război, cedării  de suveranitate prin legile Predoiu prin care s-a renunțat la supremația Constitutiei? Cu ce ne alegem? Nici în Schengen nu ne primesc și sunt cozi interminabile la vămile României. Șoferii români.. sunt batjocoriți. Nu exportăm nimic, românii suferă din cauza acestei guvernări”, a declarat George Simion, la România TV.

Simion consideră că președintele Iohannis și europarlamentarii români sunt de vină pentru situația actuală.

„La nivel de politică externă, nu existăm. Nimeni nu se gândea că Croația, care a depus cererea mai tarziu, nu o să aibă cererea aprobată. Noi de 11 ani suntem ținuți la coadă. Guvernarea lui Iohannis trebuie să dea socoteala. De ce avem atâția europarlamentari, ambasadori, corp diplomatic.. aderarea nu trebuia pusă pe tapet, dacă nu aveam asigurări”, a  mai spus Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.