Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Şişcu, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Tulcea, se pune la dispoziţia partidului

Facebook
pnl

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, George Şişcu, învins la alegerile locale cu aproape cinci procente de contracandidatul PSD, Horia Teodorescu, se pune la dispoziţia partidului, chiar dacă vrea să candideze la alegerile parlamentare.

Deputatul liberal a declarat luni, pentru AGERPRES, că a obţinut 33,35% din voturile valabil exprimate pentru preşedinţia CJ, iar candidaţii PNL pentru un mandat de consilier judeţean au primit cu 200 de sufragii mai multe decât cei ai PSD, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cristian Piedone condamnat în dosarul Colectiv, un nou mandat de primar: ‘Judecata poporului a decis!’

"Vom vedea cum vom reuşi să avem majoritatea în CJ. Este clar că eu am pierdut foarte multe voturi la Jurilovca şi la Baia, unde primarii PSD în funcţie şi-au făcut treaba foarte bine. Nu vreau să acuz sau să lansez pe piaţă vreun zvon", a afirmat George Şişcu.

El a mai spus că doreşte să candideze la alegerile pentru Parlamentul României, dar se pune la dispoziţia conducerii partidului.

"Rezultatele acestor alegeri vor fi analizate în Biroul Judeţean şi în Biroul Naţional, să vedem dacă nu cumva rezultatul meu slab de la CJ va periclita voturile de la parlamentare şi, fără discuţie, eu sunt un om disciplinat, mă voi supune deciziei luate de partid", a precizat reprezentantul organizaţiei judeţene a PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.