Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire: George W. Bush, arestat pentru că a condus în stare de ebrietate

bush

Legenda australiana a tenisului John Newcombe a dezvaluit un episod necunoscut din viata lui George W. Bush, si anume arestarea pentru conducere în stare de ebrietate a fostuluui presedinte american, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc în 1976, în apropiere de resedinta parintilor fostului presedinte, în statul Maine. George W. Bush, presedinte al Statelor Unite din 2001 si pâna în 2009, a recunoscut aceasta arestare chiar înainte de scrutin, în 2000, în urma unor dezvaluiri în presa americana.
Triplul campion la Wimbledon se afla în masina în acea noapte. John Newcombe, care a pastrat discretia asupra acestui incident, a declarat joi seara pentru postul de radio SEN de la Melbourne ca era invitatul tatalui lui "W", George H. W. Bush, la acea vreme directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA).
"Ne-am dus la pubul de la colt", a spus John Newcombe. "Era cam petrecaret la vremea aceea", a adaugat el.
Au început sa bea bere. "Dupa cam patru beri, mi-am ridicat paharul cu dintiii, l-am golit si am zis «din ce esti facut, George?». Atunci a fost nevoit sa faca la fel", a continuat Newcombe.
Tenismenul a spus ca a baut, dupa aceea, alt pahar. "L-am privit si i-am spus «te îndrepti sau ce?». Atunci a facut si el la fel", a adaugat el
Iesind din bar, sotia tenismenului a propus sa conduca ea, dar George W. Bush a spus ca se simte bine, a continuat Newcombe. "Aveam de facut vreo cinci kilometri, dar dupa un kilometru si jumatate a fost arestat. Politistul a iesit din masina si l-a pus sa mearga în linie dreapta. A facut-o destul de bine, dar a fost un pic insolent".
George Roussel, însarcinatul cu comunicarea al lui George Bush tatal, era prezent si el. A încercat sa-i explice politistului care tocmai-i întocmise un proces-verbal viitorului presedinte cu cine avea de-a face. "Politistul a spus «O, Doamne, tocmai i-am dat un proces-verbal fiului directorului CIA, voi avea probleme mari». Dar procesul-verbal era deja redactat".
George W. Bush a fost nevoit sa achite o amenda în valoare de 150 de dolari. El a încetat sa mai bea în anii '80.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.