Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania. BOMBE artizanale descoperite în casa unui suspect de terorism

Poliţia germană a anunţat că a descoperit explozibili în apartamentul unui bărbat marţi, după arestarea în regiunea Renania Inferioară a unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale, relatează agenţia DPA, potrivit agerpres.

Suspectul, care se află în arestul poliţiei, a afirmat despre bărbatul arestat anterior că este complicele său, potrivit poliţiei. Ambele persoane locuiesc în oraşul Voerde.

Citeşte şi: Accident aviatic, în Columbia, soldat cu 71 de morți: Directorul companiei, ARESTAT

În timpul percheziţiei efectuate în apartamentul suspectului, poliţia a descoperit o bombă artizanală, muniţie şi amfetamină. După ce a fost interogat, suspectul, în vârstă de 36 de ani, a primit permisiunea să se întoarcă acasă.

Poliţia a întreprins o percheziţie şi la locuinţa bărbatului de 51 de ani care a fost arestat marţi ca urmare a unei sesizări anonime primite săptămâna trecută. În timpul percheziţiei, poliţia a găsit o puşcă de asalt, explozibili artizanali şi substanţe chimice care ar putea fi folosite la fabricarea de dispozitive explozive. Bărbatul a fost interogat pentru încălcarea legii privind deţinerea de arme.

Poliţia nu a oferit detalii despre cazul bărbatului arestat. Se bănuieşte de asemenea că o pungă de plastic ce conţinea patru bombe artizanale pe care un pescar a scos-o dintr-un canal din zonă ar aparţine bărbatului de 51 de ani.

După căutări în canal a fost descoperită o altă ţeavă din plastic, ale cărei reziduuri sunt de asemenea examinate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.