Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania prelungește măsurile contra coronavirusului! Angela Merkel, apel către cetățeni: 'O pandemie nu ține cont de sărbători'

angela merkel

Germania va extinde, până la data de 19 aprilie, măsurile de distanțare socială introduse în luna martie pentru a încetini răspândirea coronavirusului. Guvernul va reevalua situația după vacanța de Paște, a declarat cancelarul Angela Merkel, conform Reuters, scrie Mediafax.

Germania a închis școli, magazine, restaurante, locuri de joacă și baze sportive. Multe companii au oprit producția pentru a ajuta la combaterea bolii, dar numărul de noi cazuri de coronavirus și decese sunt în continuare în creștere.

„Vedem un efect redus (din măsuri), dar suntem departe de locul în care trebuie să fim”, a declarat Merkel reporterilor după o convorbire avută cu premierii celor 16 state din Germania.

Franța atinge DISPERAREA: Cere un fond european de salvare

„Știm că o pandemie nu ține cont de sărbători”, a spus ea, cerând oamenilor să nu călătorească în timpul vacanței de Paște.

Cea mai mare economie din Europa ar putea scădea până la 5,4% în acest an, au avertizat consilierii economici ai guvernului german.

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus a crescut la 67.366 în Germania și 732 de persoane au murit, a raportat, miercuri, Institutul Robert Koch (RKI) pentru boli infecțioase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.