Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GEST de SPORTIVITATE - Suporterii trecuţi de 75 de ani primesc alimente acasă de la clubul AS Roma

www.facebook.com
Suporteri batrani

Clubul de fotbal AS Roma a anunţat miercuri că le va oferi alimente la domiciliu suporterilor săi trecuţi de 75 de ani, într-o perioadă în care Italia este puternic lovită de pandemia de coronavirus, potrivit EFE, citată de Agerpres.

În afară de strângerea de fonduri, gruparea giallorossa, prin intermediul fundaţiei Roma Cares, a decis să-i ajute pe vârstnici, care sunt cei mai ameninţaţi de coronavirus. Începând de vineri, fiecare posesor de abonament ce are mai mult de 75 de ani va primi un pachet cu alimente şi material sanitar util, printre care zece măşti.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

Lista alimentelor este destul de lungă. De exemplu, fiecare abonat trecut de 75 de ani va primi câte două pungi de paste, cafea, zahăr şi făină, câte patru pachete de sare etc.

Iniţiativa Romei vine după ce mai multe cluburi italiene, printre care Juventus, Inter Milano, AC Milan sau Napoli, au anunţat donaţii.

În Italia au fost înregistrate peste 6.800 de decese din cauza coronavirusului, peste 69.000 de persoane fiind infectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.