Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest extrem din disperare! O femeie și-a aruncat bebelușul de la etaj și apoi a sărit și ea ca să scape de incendiul din casă / UPDATE. Starea victimelor

ISU
incendiu pompieri iasi

Gest extrem din disperare! O femeie și-a aruncat bebelușul de la etaj și apoi a sărit și ea ca să scape de incendiul din casă

O femeie din Iaşi şi-a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat pe geam, apoi a sărit şi ea, după ce un incendiu a izbucnit în casă. Tânăra a rămas blocată în dormitorul cuprins de flăcări şi a recurs la gestul extrem din disperare.

UPDATE 11 ianuarie, ora 09:25: A murit bebelușul aruncat pe geam de mama sa ca să scape de incendiu

Bebeluşul de patru luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi după ce apartamentul în care locuiau a luat foc a murit la spital. Copilul fusese adus în stare critică, el fiind resuscitat. Mama sa a suferit mai multe fracturi şi un traumatism la coloană, potrivit news.ro.

Bebeluşul, era internat în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit medicilor, el avea un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei şi o contuzie toraco-abdominală. Copilul a necesitat resuscitarea după ce intrase în stop cardio-respirator.

Mama copilului este internată la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, starea acesteia fiind gravă. Ea a suferit o fractură de bazin, o fractură a membrului inferior, dar şi un traumatism de coloană. Totodată, femeia prezintă arsuri de gradele I şi II la nivelul unei mâini.

Femeia, având în braţe copilul, s-a aruncat de la etaj, miercuri, în timpul unui incendiu care a izbucnit la etajul al treilea al unui bloc de pe Aleea Decebal din Iaşi.

UPDATE 10 ianuarie, ora 18.05: Care este starea femeii și a copilului

Femeia de aproximativ 30 de ani care s-a aruncat de la etaj, miercuri, în timpul unui incendiu care a izbucnit la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Iaşi a suferit mai multe fracturi, dar şi un traumatism la coloană. Copilul de patru luni pe care-l avea în braţe este în stare critică, el fiind resuscitat.

Surse medicale au precizat, miercuri, pentru News.ro, că femeia care s-a aruncat de la etaj în timpul incendiului de pe Aleea Decebal din municipiul Iaşi se află internată la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, starea acesteia fiind gravă.

Ea a suferit o fractură de bazin, o fractură a membrului inferior, dar şi un traumatism de coloană. Totodată, femeia prezintă arsuri de gradele I şi II la nivelul unei mâini.

Bebeluşul, în vârstă de patru luni, se află internat în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit medicilor, el are un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei cerebrale şi o contuzie toraco-abdominală.

El a fost resuscitat, după ce intrase în stop cardio-respirator. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc din Iaşi. Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, printre care şi o autoscară, anunță antena3.ro.

Tânăra mamă şi copilul ei în vârstă de aproximativ un an au rămas blocaţi în dormitorul apartamentului din cauza flăcărilor şi a fumului.

Mama a aruncat iniţial haine pe geam, apoi a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat de la etaj. Ulterior, s-a aruncat şi ea, în disperarea de a scăpa de flăcări.

La faţa locului s-au deplasat şi echipaje SMURD, care a preluat-o pe tânără, dar şi pe copil, şi i-au transportat de urgenţă la spital.

Pompierii au continuat intervenţia pentru a stinge flăcările.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.