Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest inedit al unui lider PNL: A ajuns la Urgenţe

ambulanta

Un lider PNL a ajuns la spital, la Unitatea de primiri Urgenţe. S-a întâmplat joi seara, în jurul orei 20.00, când vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman (preşedintele PNL Alba Iulia), a devenit pacient incognito. Acesta a vrut să testeze eficienţa serviciilor de la UPU a Spitalului Judeţean Alba.

Gestul liderului liberal a venit după ce a primit sesizări de la mai mulţi pacienţi că timpul de aşteptare pentru a fi primiţi la consultaţii este foarte mare. Joi seara, a verificat, din postura de potenţial beneficiar de servicii medicale, condiţiile de la UPU. Concluzia este că sunt soluţii pentru îmbunătăţirea situaţiei. Una dintre acestea ar fi extinderea secţiei cu o zonă pentru laborator propriu de analize și de radiologie.

„Într-o seară, în jurul orei 20.00, am făcut o vizită inopinată la secția UPU a Spitalul Județean de Urgență Alba, în calitate de simplu cetățean, cu o eșarfă în jurul gâtului. Am vrut să stau să văd cu ochii mei ce se întâmplă acolo pentru că avem foarte multe reclamații despre modul în care sunt tratați pacienții și sunt primiți ca timp de așteptare”, a relatat Florin Roman, potrivit alba24.ro.

Acesta a descris că a stat timp de o oră și jumătate printre pacienți și aparținători, în anticamera de la UPU și a urmărit ceea ce se întâmplă. După o oră și jumătate de așteptare, Florin Roman a fost observat de personalul medical, iar lucrurile au început să se schimbe. Acesta a spus că a vorbit și cu pacienții, printre aceștia numărându-se și persoane care așteptau de circa patru ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.