Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest neașteptat: o mare campioană la lupte din India a înapoiat două disctincții primite de la guvern / Motivul din spatele deciziei

timesnownews.com
Vinesh Phogat

Una dintre cele mai cunoscute sportive din India, luptătoarea Vinesh Phogat, a înapoiat două distincții primite de la guvern pentru a scoate în evidență hărțuirile sexuale cu care se confruntă atletele sportive, informează Rador Radio România.

Sportiva și alte câteva luptătoare l-au acuzat pe fostul președinte al Federației indiene de Lupte, Brij Bhushan Singh, de hărțuire sexuală. Acesta neagă acuzațiile. Într-un gest simbolic, Vinesh Phogat, campioană mondială, a lăsat distincțiile pe o stradă a capitalei Indiei, după ce i-a fost refuzată o întâlnire cu premierul Narendra Modi.

Sportiva a spus că astfel de onoruri au devenit nesemnificative într-o perioadă când luptătorii au dificultăți în a li se face dreptate. Phogat și alte câteva sportive îl acuză pe Brij Bhushan Sharan Singh, un influent parlamentar din cadrul partidului de guvernământ, BJP, de hărțuire sexuală. Parlamentarul a negat acuzațiile, informează BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.