Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest ȘOCANT făcut de afaceristul care a vrut să își ucidă soția, într-un accident rutier, în București: Polițiștii l-au găsit în baie SPÂNZURAT

Inquam Phots / Raul Giuglea
DRAGOS BIRLIGEA

Dragoș Birligea, afaceristul care, sub influența drogurilor, a provocat anul trecut un accident pe bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis, vineri, în propria locuință, au precizat surse judiciare, informează Mediafax.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că Dragoș Bîrligea, șoferul care a provocat anul trecut un accident în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis vineri, fiind găsit în baia din locuința sa. Potrivit acelorași surse, polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri se deplasează la fața locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă. Bîrligea a lăsat și două plicuri.

Citește și: RĂZBOI total în Opoziție. Cu două zile înainte de alegeri, USR atacă PNL

Dragoș Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în mașină cu soția sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. Aceasta a spus că bărbatul a amenințat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei. Acesta a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. Şapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.