Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest surpriza a lui Klaus Iohannis. Ce semnal da presedintele de la Blaj / FOTO

Presedintele Klaus Iohannis se afla sambata la Blaj, in judetul Alba unde participa la evenimentul fabricii Bosch Rexroth, „Bosch Innovation Day”.

Pe langa organizatorii evenimentului, membri din cadrul Consiliului de Administratie al Robert Bosch GmbH, Germania, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale, alaturi de Iohannis a putut fi vazut si prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.

content-image

Acesta a fost singurul lider liberal de la nivel central prezent la eveniment, iar faptul ca presedintele a ales sa fie insotit de el poate fi un semnal cel putin interesant in contextul in care s-a zvonit ca Atanasiu ar putea fi ‚executat’ de PNL dupa stenogramele prezentate de stiripesurse.ro.

Evenimentul organizat de compania Bosch urmareste sa prezinte realizarile acesteia in materie de tehnologii inovative, dar si importanta programelor educationale in activitatea lor.

Iohannis va vizita la Blaj si Catedrala „Sf. Treime” a Bisericii Române Unite cu Roma - Greco-Catolică și întâlnire cu Preafericirea Sa Lucian, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma – Greco-Catolică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.