Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest unic în istoria naţionalei pentru victimele din Clubul Colectiv

Gest unic în istoria naţionalei pentru victimele din Clubul Colectiv. Tricolorii pregătesc un moment special la meciul cu Italia.

Elevii lui Iordănescu vor evolua cu numere negre, formate din numele persoanelor decedate după incendiul din clubul bucureştean.

Citeşte şi: Premierul desemnat se vede cu Traian Băsescu

"Naţionala" României va omagia persoanele dispărute după incendiul din clubul Colectiv în meciul cu Italia, amicalul de la începutul săptămînii viitoare. Concret, elevii lui Iordănescu vor evolua cu numere negre, în locul celor tradiţionale, albastre.

Cifrele vor fi formate din numele celor 53 de victime din tragedie. După partida ce se va desfăşura la Bologna, tricourile vor fi scoase la licitație, iar banii strînși vor fi donați familiilor victimelor.

În plus, se va ţine un minut de reculegere, iar fotbaliştii noştri vor evolua cu banderole negre. S-a încercat şi intrarea pe teren cu un banner special, ţinut de toţi jucătorii, însă momentul nu va avea loc. Motivul, gazdele pregătiseră deja un act asemănător, dedicat micuţilor bolnavi de cancer din Peninsulă, iar românii vor respecta opţiunea gazdelor.

Aseară, la ora 21:00, "tricolorii" s-au recules în faţa fabricii Pionierul, locul tragediei de acum aproape două săptămîni. În frunte cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi preşedintele FRF Răzvan Burleanu, componenţii "naţionalei" au aprins lumînări şi candele.

Detalii aici: Jucătorii de la naționala de fotbal au aprins o lumânare la clubul Colectiv / FOTO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.