Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gesturi EXTRAORDINARE făcute de adversarele lui Chapecoense, după tragedia din Columbia

www.agerpres.ro
accident aviatic Columbia

Echipa de fotbal Chapecoense şi-a pierdut 20 de fotbalişti din lotul de 23 pe care îl deplasa în Columbia pentru finala Cupei Sudamericane. Preşedintele Braziliei a anunţat trei zile de doliu naţional după prăbuşirea aeronavei în care se aflau jucătorii echipei de fotbal Chapecoense. În urma tragediei aviatice, şi-au pierdut viaţa 75 de persoane din cele 81 aflate la bordul avionului, printre care 20 de fotbalişti, 20 de jurnalişti şi opt oficiali ai echipei. Echipele din Brazilia s-au mobilizat imediat pentru a ajuta clubul trecut prin cea mai grea încercare din istorie. Cluburile din Țara Cafelei au anunțat că vor împrumuta jucători formației Chapecoense pentru a-și disputa meciurile oficiale.

Citește și: Cum s-au filmat jucătorii lui Chapecoense înainte de tragedie / VIDEO

Echipa columbiană Atletico Nacional, care urma să joace împotriva grupării braziliene în finala Cupei Sudamericane, a doua competiţie continentală ca valoare, a solicitat ca trofeul să fie acordat clubului din Brazilia, anunță Adevărul.

După ce şi-au exprimat condoleanţele, cluburile din Brazilia au decis să solicite federaţiei ca echipa Chapecoense să nu retrogradeze în următorii trei ani, indiferent de locul pe care îl ocupă în clasament. Tototdată, reprezentanţi ai unor grupări precum Palmeiras, Coritiba, Corinthians, Santos sau Sau Paulo au anunţat că vor să împrumute jucători celor de la Chapecoense fără să perceapă nicio sumă pentru anul 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.