Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Dincă se plânge că primește mâncare acră

captura TV
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă a depus două reclamaţii privind mâncarea primită în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Potrivit DGPMB, Dincă s-a plâns că mâncarea de cartofi pe care a primit-o pe 14 octombrie a fost acră, scrie Agerpres.

"Persoana în cauză a depus două reclamaţii în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenţii de către Penitenciarul Bucureşti-Rahova, menţionăm că, în urma reclamaţiilor, au fost sesizaţi reprezentanţii penitenciarului cu privire la aceste aspecte", se arată într-un punct de vedere al Poliţiei Capitalei transmis vineri.

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

Vezi si: CTP îl distruge pe Raed Arafat: Uitați-i capul de Nosferatu. În dreapta sunt morții, el se întoarce și se ușchește .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.