Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur a fost ales președinte al CJ Suceava

flutur

Prim-vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a fost ales, miercuri, presedinte al Consiliului Judetean Suceava cu 21 de voturi din cele 37 exprimate de consilierii judeteni, iar cei doi vicepresedinti alesi sunt tot membri ai PNL, Gheorghe Nita si Viorel Seredenciuc.

Consiliul Județean Suceava s-a constituit, miercuri, dupa alegerile din 5 iunie, fiind format din 21 de consilieri județeni PNL și 16 consilieri județeni PSD, informeaza Mediafax.

Deputatul PSD Ioan Stan, ales consilier județean, a renunțat la mandat, iar alți doi consilieri aleși din partea PNL, Vasile Ilie, fost lider al grupului liberal în mandatul 2012-2016 și fostul director al DSVSA Suceava, Octavian Ilisoi, au renunțat la mandat.

În urma votului, Gheorghe Flutur a fost ales președinte al CJ Suceava cu 21 de voturi, iar Gheorghe Nița și Viorel Seredenciuc, consilieri liberali au fost aleși vicepreședinți ai CJ Suceava, în timp ce candidații PSD au obținut câte 16 voturi.

Flutur a mai fost președinte al CJ Suceava în mandatul 2008-2012, când a fost ales prin vot uninominal. El a pierdut în 2012 alegerile pentru funcția de președinte al CJ Suceava care a fost câștigata de Catalin Nechifor, liderul PSD Suceava.

Gheorghe Flutur a mulțumit echipei care a încheiat mandatul și a dat asigurari ca tot ceea ce s-a facut bun va fi continuat, dar ca e nevoie de repornirea județului.

Totodata, Flutur a facut apel la unitate a consilierilor județeni indiferent de opțiunile politice pentru bunul mers al județului pentru ca e nevoie de "construcție, soluție și mai puțin contradicție".

Fostul președinte al CJ Suceava, Catalin Nechifor, a fost desemnat liderul grupului PSD din Consiliul Județean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.