Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur, MC-ul campaniei electorale pentru europarlamentare, la PNL Suceava: 'Nu am stabilit un targhet şi un procent acum'

gheorghe flutur

Liderul judeţean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat într-o conferinţă de presă, vineri, că va coordona la nivelul judeţului campania electorală a partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai, alături de prim vicepreşedinţii Ion Lungu, primar al Sucevei şi deputatul Ioan Bălan, potrivit agerpres.ro.

Citeste si O copie a dosarul Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea, a fost trimisă Secției pentru Magistrati - Anunțul făcut de Nistor Călin

''Filiala PNL Suceava intră în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor europarlamentare de la sfârşitul lunii mai (...) Mergem la şedinţa Colegiului Director cu nişte lucruri foarte clare, propuneri pentru aprobare, în primul rând echipa de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. S-a votat în Biroul Permanent Judeţean ca echipa să fie condusă de preşedintele organizaţiei, adică subsemnatul. Alături de mine prim-vicepreşedinţii Ioan Bălan şi Ion Lungu vor fi în echipa care vom conduce echipa în judeţul Suceava'', a spus Flutur.

El a spus că există mai multe departamente şi oameni care se ocupă de diverse domenii, printre care organizare de evenimente şi comunicare, iar cei trei coordonatori vor ţine legătura cu conducerea centrală şi primarii şi organizaţiile locale.

Flutur a precizat că se vor inventaria membri PNL pe secţii de votare şi reactiva organizaţiile PNL până la ultima secţie de votare, declarându-se optimist în ceea ce priveşte rezultatul PNL Suceava la scrutinul din luna mai.

''Aşa a fost o perioadă fără campanii electorale. Trebuie să intrăm în logica de campanie. Oamenii noştri trebuie să transmită mesaje către populaţie. PNL Suceava îşi propune să facă, aşa cum a făcut întotdeauna, o figură bună. Încă n-am stabilit un targhet şi un procent acum, dar oricum dorim să facem un scor bun la alegerile europarlamentare din acest an, de aceea acţionăm responsabil'', a spus Flutur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.