Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi: Mergem înainte, dar vom analiza foarte serios lucrurile

Digi FM
hagi gheorghe gica

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-2, că formaţia sa ar fi trebuit să joace cu totul altfel, dar nu a reuşit, adversarii având mai multă personalitate potrivit news.ro

“Ei mult mai concreţi, cu mai multă personalitate. În repriza a doua am încercat, din păcate a fost greu şi imposibil. FCSB a câştigat meritat. Felicitări. Asta e. Mergem înainte, dar vom analiza foarte serios lucrurile. Avem un lot numeros şi mulţi jucători nu se văd. Era total altceva ceea ce trebuia să facem noi astăzi ca echipă. FCSB e o echipă puternică, iute, tehnică, cu jucători valoroşi, şi noi n-am fost la nivelul nostru cel mai bun. Mie mi s-a părut că da, trebuia să primească Viitorul 11 metri. Nu ştiu, nu am văzut la televizor. Se termină anul şi vom vedea, vom analiza, pentru că trebuie să facem analiză”, a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Soiledis ’21 şi Coman ’45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.