Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi susține că ar fi extraordinar ca FCSB să se unească cu Steaua București

www.mediafax.ro
Gică Hagi

Gheorghe Hagi a declarat, marţi, la festivitatea organizată la Cercul Militar Naţional, la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeani de către Steaua, că ar fi extraordinar ca FCSB, gruparea patronată de Gigi Becali, şi clubul sportiv al armatei să fie din nou împreună, relatează News.ro.

Citește și: VIDEO - Căpitanul Diego Godin pleacă cu ochii în lacrimi de la clubul Atletico Madrid: 'Este cel mai frumos ciclu din cariera mea sportivă şi din viaţa mea'

"E greu (n.r. - să mai ajungă o echipă românească într-o finală), când cele două simboluri, cele mai bune cluburi ale noastre, Steaua şi Dinamo, s-au împărţit în două, eu zic că e foarte greu. S-au distrus două cluburi mari. Sunt două echipe care nici nu ştii în ce parte să te duci, cum să te duci şi cel mai grav lucru este că suporterul este împărţit, lucru care e o greşeală mare. Nu ştiu de ce s-a ajuns aici, dar e o greşeală mare, pe care noi acum o plătim. Ar fi extraordinar ca Steaua să fie din nou împreună, să fie o forţă. Si Dinamo, şi Craiova, şi UTA, şi toate cluburile noastre care au avut tradiţie, au fost campioane, toate trebuie să se reîntoarcă şi să fie puternice, fotbalul românesc să fie puternic şi să producem jucători, ca să avem echipe naţionale", a spus Hagi.

Steaua Bucureşti a câştigat, în urmă cu 33 de ani, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, Cupa Campionilor Europeni, cea mai mare performanţă a fotbalului românesc, moment marcat, marţi, de CSA Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.