Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea denunță implicarea STS în economie: 'Este e-fucktură. E spionaj permanent și pe față. Toți urmează a fi vânați'

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept a Universității București și viitor candidat al AUR la alegerile europarlamentare, denunță implicarea Serviciului de Telecomunicații Speciale în noul sistem „e-factura”. Implicare unui serviciu secret militarizat în toate operațiunile din comerț și în fiscalitate va înseamna un „control securistic”, un „spionaj permanent și pe față”, susține Gheorghe Piperea într-o postare de pe pagina personală de Facebook.

„Breiching niuz

De ieri, STS se implică direct și decisiv în comerț, fiscalitate și banking.

Nu era de ajuns că STS monitoriza, controla, și ajusta din condei alegerile și referendumurile, nici că se ocupa cu „recensămintele” digitale. Acum STS se implică și în afaceri și în relațiile contribuabililor cu fiscul și cu băncile ...

Sistemul digital de raportare fiscală denumit ingenuu „e-factură” este menit a pune la dispoziția fiscului, simultan cu informarea comerciantului - plătitor, datele privind prețul, tva-ul, acciza și alte taxe similare. Băncile sunt ținute să contribuie sârguincios la această sarcină prioritară și permanentă.

Omisiunea emiterii e-facturii este sancționată cu amenzi mari și cu confiscarea sumelor implicate.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), un serviciu secret militarizat, are de ieri acces la toate e-facturile și bazele de date aferente, precum și drept de monitorizare, alertă și intervenție rapidă.

Peste 1,8 milioane de comercianți vor fi permanent monitorizați de STS. La fel și băncile.

Controlul securistic al digitalului și al spațiului online era, până acum câteva luni, o teorie a conspirației.

Acum e un fapt clar, prevăzut și impus normativ, prin legile Ciolacu - Boloș, care au trecut ca prin brânză prin Parlament.

Nu este e-făcătură, nici e-fractură, este e-fucktură. E spionaj permanent și pe față.

De acum încolo, toți urmează a fi considerați suspecți de evaziune fiscală și spălare de bani.

Toți urmează a fi vânați.

Ca și pe vremea nazipass-ului sanitar, toți urmează a fi puși, într-un fel sau altul, în colivia digitală, sertarizați și segregați, pe criterii de periculozitate. Cei mai periculoși vor fi considerați dizidenții, negaționiștii, deviaționiștii și, desigur, conspiraționiștii.

Iar captivii, deja îndrăgostiți patologic de răpitor, ne vor impune să devenim și noi captivi, căci libertatea este infecțioasă pentru ei. Pentru „binele cel mare”, ni se va cere să abdicăm toți de la idealurile de libertate, egalitate de șanse și demnitate.

Păsările care s-au născut în colivie cred sincer că zborul în libertate este o boală ...”, scrie Piperea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.