Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiță, atac DUR la ministrul Fondurilor Europene: Vrea să 'sifoneze fonduri UE prin POSDRU'!

strike lovitura

Deputatul independent Sebastian Ghiță revine cu un atac extrem de dur la adresa ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. După ce ieri Ghiță a avut o primă reacție ca urmare a pomenirii numelui său în cadrul scrisorii deschide trimise de ministru către fostul premier Victor Ponta în care îl acuza pe acesta de dezastrul de la Ministerul Fondurilor Europene și a pentru rata absorbției de bani europeni, azi deputatul a revenit cu declarații năucitoare:

Vezi și: Moise Guran, de la Biziday la Protesteday

Ministrul Cristian Ghinea este acuzat direct de impostură și de tentativă de deturnare de fonduri europene:

"M-am uitat cu atenție la acest personaj Ghinea. Înțeleg acum clar faptul că acest om este de o impostură incredibilă. În ultimii 3 ani domnul Ghinea și CRPE, ONG-ul dânsului au încasat peste 4 milioane de euro din bani publici. Vă trimit o listă cu contractele acestuia cu Ministerul Afacerilor Externe. Dacă tot ne propun transparența acești oameni atunci Ghinea să facă bine și să publice lista contractelor CRPE cu POSDRU. E imoral și e vizibil un conflict de interese atunci când vrei să dirijezi toate fondurile POSDRU către ONG-ul tău și către cele ale prietenilor tăi.

Vă declar public : Ministrul Ghinea se ocupă în MFE doar de interesele sale personale și nu lucrează la altceva decât la noile scheme prin care să poată să sifoneze fonduri UE prin POSDRU Iată un exemplu de contracte obținute de Ghinea din bani publici.

Vezi și: Schimbări semnificative la Casa Regală: Ce prevede legea lui Dacian Cioloș

content-image

Acestea nu mai sunt afaceri cu statul ?”, se întreabă deputatul independent Sebastian Ghiță în completarea declarației de ieri la afirmațiile cuprinse în scrisoarea deschisă a ministrului pentru fostul premier, Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.