Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghid de stil pentru bărbați – cum să porți pantalonii chino?

stiripesurse.ro
ghid-de-stil-pentru-barbati-cum-sa-porti-pantalonii-chino

Pantalonii chinos sunt printre cele mai populare și versatile piese din garderoba bărbaților. Domnii îi poartă în fiecare zi, la serviciu, la întâlnirile oficiale și chiar la nunți. Este greu să găsești alte articole de îmbrăcăminte care să funcționeze în atâtea stiluri, așa că merită să știi pe care să îi alegi și cu ce vor arăta cel mai bine.

Pantalonii chinos aparțin grupului de haine care pot fi numite elementare într-un dulap capsulă. Cu o pereche bine selectată poți crea mai multe stiluri pentru scopuri diferite.

Cum să porți chinos cu un sacou?

Pantalonii chinos pentru bărbați au fost descriși ca fiind ideali pentru birou încă de la începutul anilor ‘90. Domnii au observat rapid confortul și eleganța lor, care au devenit baza stilului pentru lucru. Avantajul lor față de pantalonii de costum este în primul rând materialul, deoarece în oferta pantaloni chinos bărbați vei găsi pantaloni ușori din bumbac care se potrivesc lejer și liber pe picioare.

Deci, cum să-i porți în codul vestimentar semi-formal? Ușor, poți alege o culoare neutră și să îi combini cu sacou, cămașă sau pulover elegant. Poartă modele bej într-un mod clasic alături de o cămașă albă pentru bărbați. Pune un sacou peste, dacă este iarna alege unul din lână în orice nuanță de maro, iar dacă este vară mizează pe un sacou din bumbac, iar starea de confort va fi asigurată.

Asortează chinosii albi cu cămăși mai închise, bleumarin, albastre sau negre și un sacou simplu. Această combinație va oferi un plus de eleganță look-ului tău.

Pantaloni pentru bărbați – poartă-i cu tricouri polo sau simple

Caracterul universal al acestor piese de îmbrăcăminte bărbați este unul dintre cele mai mari avantaje, deoarece poți purta pantaloni chinos nu doar în compania pantofilor și cămășilor elegante. Ce zici de o ținută lejeră, dar care se apropie totuși de cea pe care trebuie să o porți la birou? Adică: pantaloni chinos combinați cu tricou polo și adidași pentru bărbați.

content-image

Ești un fan al ținutei casual și streetwear? Un tricou clasic, adidași și pantaloni chinos sunt o combinație reușită. Îmbrăcat așa, poți să mergi la cumpărături, să te plimbi prin oraș sau să te întâlnești cu prieteni.

Ce pantofi se potrivesc cel mai bine în combinațiile cu chinos?

Nu trebuie deloc să îți faceți griji pentru găsirea pantofilor potriviți pentru că nu există pantofi care să arate rău alături de chinos. Totuși, cele mai populare combinații sunt cele cu:

  • Botine - pantalonii chinos sunt chiar făcuți pentru un duo cu botine înalte.
  • Adidași - ce zici de o combinație de adidași albi, pantaloni bleumarin și un tricou polo alb? Este alegerea preferată a multor bărbați!
  • Papuci de piele - pantalonii chinos pentru bărbați în culori luminoase sunt perfecți pentru vară. Poartă-i cu un tricou din bumbac sau o cămașă albă de in și adaugă ținutei papuci flip - flop de calitate.
  • Espadrile - chinos și espadrilele sunt, de fapt, printre cele mai populare combinații. Optează pentru modele din piele întoarsă moale de espadrile maro, o curea maro și un tricou polo gri.

Verifică oferta de pantaloni chinos în magazine și găsește-ți modelul de vis, cu ajutorul cărora îți vei completa garderoba pentru tot anul!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.