Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghinion în lanţ pentru Cocoş

dorin cocos alin cocos

Ghinioanele par sa se tina in lant pentru familia Cocos. Totul a inceput cu problemele in justitie pentru Dorin si Alin Cocos, apoi au urmat problemele financiare. Este cunoscut faptul ca Dorin Cocos a fost nevoit sa isi vanda o parte din proprietati, iar acum si Alin Cocos intampina dificultati cu una dintre afacerile sale.

Cocos junior detine un Mall in sectorul 3, care i-a adus bani frumosi pana de curand. In ultima vreme insa magazinele au inceput sa se inchida, clientii sunt din ce in ce mai putini, iar in curand Alin Cocos ar putea chair sa vanda Mall-ul, potrivit unor surse apropiate acestuia citate de wowbiz.ro.

Citeste si: Sorin Oprescu, în celulă cu un TERORIST

“Cocos jr. detine un mall in zona Titan, care, ani de zile, i-a adus un profit incredibil si din care si-a facut o adevarata avere. Din pacate, odata cu arestul si mediatizarea excesiva a dosarului in care este implicat, au inceput sa se schimbe lucrurile. Vanzarile au scazut dramatic si o serie de magazine din incinta au decis sa paraseasca locatia si sa se indrepte spre alte mall-uri mai profitabile, cu o chirie mai mica. In aceste conditii, business-ul de succes pana ieri a ajuns acum sa scartaie serios si, daca o va tine tot asa, nu ar mira pe nimeni daca Alin l-ar vinde. Basca, se anunta vremuri si mai grele, intrucat, in apropiere, vor demara in curand lucrarile la un centru comercial urias, care va atrage cu siguranta oamenii din zona, brand-urile, dar si patronii de firme mici si mijlocii”, au dezvaluit persoane din apropierea lui Cocos jr.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.