Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghinion MARE pentru Simona Halep: Liderul mondial a prins un tablou CUMPLIT la Australian Open! Cu ce vedete s-ar putea duela

Getty Images
Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, o va întâlni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al Australian Open, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi a partidelor de pe tabloul principal, care a avut loc, joi, la Melbourne.

În turul doi, românca ar putea juca împotriva lui Eugenie Bouchard, urmând ca în cel de-al treilea să se poată înfrunta cu Petra Kvitova, dublă-câștigătoare de Grand Slam pe iarbă, anunță gsp.ro.

Citește și: Mihai Tudose bate cu PUMNUL în masă în scandalul autonomiei! Avertisment INCENDIAR pentru secui: 'Vor flutura lângă steag'

În continuare, pe aceeași jumătate de tabloul ar mai putea da de Elena Vesnina, în optimi, ca "distracția" să înceapă în sferturi, acolo unde are de ales între:

- Karolina Pliskova, Johanna Konta, Barbara Strycova (sferturi)

- Angelique Kerber, Garbine Muguruza sau Agniezska Radwanska (semifinale).

În același timp, Monica Niculescu o va înfrunta pe nemțoaica Mona Barthel, locul 52 WTA, iar Sorana Cîrstea va lupta împotriva kazahei Zarina Diyas, locul 60 WTA. Irina Begu concurează în primul tur împotriva rusoaicei Ekaterinei Makarova, locul 33 WTA, în timp ce Mihaela Buzărnescu va juca împotriva favoritei numărul 2, daneza Caroline Wozniacki. Ana Bogdan o înfruntă pe franțuzoaica Kristina Mladenovic, locul 11 WTA.

Marius Copil, locul 93 ATP, este singurul român participant la simplu masculin. El va juca direct pe tabloul principal, cu francezul Gilles Simon, locul 57 ATP, fost numărul 6 mondial. Copil l-a învins pe Simon în Australia, în 2014, scor 7-5, 6-3, în optimile de finală ale turneuluid e la Brisbane, în singura lor întâlnire.

Australian Open, primul Grand Slam al anului, va începe luni.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.