Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghinion pentru Halep: Adversara sa din optimi a SPULBERAT-O pe o celebră jucătoare a lumii! Ce veche rivală a româncei a fost ELIMINATĂ

www.reuters.com
Simona Halep

În faza următoare, Simona Halep va evolua pentru prima dată cu chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, care a produs surpriza, eliminând-o pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, cu 6-1, 6-2, în 70 de minute.

Citește și: Simona Halep a dezvăluit cum a obținut calificarea CHINUITĂ în optimi la Indian Wells: Ce i-a transmis lui Dolehide, după victoria grea în fața americancei

Halep a primit o veste bună după calificarea în optimi! Una dintre puternicele oponente ale româncei, Jelena Ostapenko, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost învinsă, luni, cu 6-3, 6-3, de croata Petra Martici, locul 51 WTA, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Martici s-a impus după un meci de o oră şi 19 minute şi va evolua în optimile de finală cu sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 54 WTA, care a trecut, într-o oră, cu 6-2, 6-2, de Arina Sabalenka din Belarus, locul 63 WTA, anunță News.ro.

Citește și: Victorie RUȘINOASĂ a Simonei Halep, la Indian Wells: A fost UMILITĂ, în primul set, de locul 165 mondial

Ostapenko era pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o putea întâlni în sferturi.

Tot pe această parte de tablou, americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, a învins-o, cu 6-1, 7-5, pe jucătoarea din Belarus Victoria Azarenka, locul 204 WTA, beneficiară a unui wild card.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.