Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiţă, răpus de puteri: 'Am depus toate eforturile' / UPDATE

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, joi, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, că a depus "cu bună credinţă" toate eforturile pentru a îndeplini condiţiile impuse de procurorii anticorupţie, arătând că nivelul acestor condiţii este "destul de mare", potrivit agerpres.ro.

"Am depus cu bună credinţă toate eforturile să mă încadrez în cerinţele dânşilor (ale procurorilor- n.r.). Sper de data aceasta să fi reuşit şi să ating nivelul acesta destul de mare la care au fost ridicate condiţiile", a declarat Ghiţă. 

Întrebat dacă a putut negocia asupra nivelului cauţiunii de 13 milioane de euro, deputatul a spus că nu crede că există vreo persoană care să negocieze cu procurorii. 

"Nu ştiu dacă există procedura aceasta, nu cred că astăzi în ţară cineva negociază cu vreun procuror de la DNA. De aceea, ca orice om, trebuie să te supui acelor cereri, fie că ţi se par mari sau mici şi să aştepţi decizia respectivului procuror. Nu văd alt fel de a pune problema astăzi", a mai spus Ghiţă. 

Sebastian Ghiţă s-a prezentat, joi după-amiază, la sediul DNA Ploieşti, în contextul în care aceasta este ultima zi în care poate depune cauţiunea stabilită de procurori în dosarul în care este cercetat pentru şantaj, dare de mită şi folosire de informaţii nedestinate publicităţii.

* Ghiţă, la sediul DNA Ploieşti: 'Sper că am adus ce vor procurorii'

Deputatul Sebastian Ghiţă a ajuns joi la sediul DNA Ploieşti, acolo unde trebuie să anunţe procurorii dacă deţine suma necesară pentru a acoperi cauţiunea de 13 milioane de euro, la intrare Ghiţă lăsând să se înţeleagă că are banii necesari.

"Sper că am adus ce vor procurorii şi încerc să mă supun deciziilor pe care aceştia le-au dat" a spus Ghiţă la intrarea în sediul DNA Ploieşti, potrivit mediafax.ro.

Deputatul a refuzat să spună dacă se teme de un nou vot al colegilor parlamentari. În cazul în care Sebastian Ghiță nu poate acoperi cauţiunea de 13 milioane de euro, procurorii pot face o nouă cerere de încuviinţare a reţinerii şi arestării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.