Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiulbenghian anunţă un CUTREMUR: Denunţuri împotriva lui Băsescu şi Blaga

F. P.
basescu blaga

Florin Ghiulbenghian face noi dezvăluiri despre denunţurile pe care urmează să le facă la DNA. Invitat la Antena 3, acesta a afirmat că urmează să facă mai multe denunţuri împotriva lui Traian Băsescu, dar şi împotriva lui Vasile Blaga.

"În funcţie de evoluţia probatorului în alte dosare, s-ar putea să fie afectat şi să facă obiectul unor altor denunţuri. Au venit oameni care au povestit. Până nu am probatoriu, nu le pot dezvălui. Despre infracţiuni comise inclusiv personal de Traian Băsescu", a declarat Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian a vorbit şi despre denunţuri împotriva lui Vasile Blaga, despre care spune că este cel supranumit "regina vămilor". Trei oameni apropiaţi ai acestuia, printre care şi Radu Mărginean, ar fi fost condamnaţi şi au refuzat să vorbească", a mai afirmat Ghiulbenghian, care mai susţine că acţiunile în forţă are autorităţilor de la Morviţa, Albiţa şi alte vămi au avut loc în urma denunţurilor depuse de el. "Lucrăm la un material destul de extins în acest sens. Din păcate, multe dintre fapte s-au prescris", a mai declarat Ghiulbenghian, referindu-se la Vasile Blaga.

Vezi şi: Cine este totuși Florin Ghiulbenghian?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.