Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, antrenorul și patronul de la Viitorul: 'În fotbal sunt și momente din aceastea. Sperăm ca la anul să arătăm altfel'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Viitorul a încheiat anul 2019 cu o înfrângere, dar cu poziția de playoff asigurată. Echipa lui Hagi a pierdut pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 0-1, și este pe locul șase, cu 35 de puncte, anunță MEDIAFAX.

"În fotbal sunt și momente din aceastea. Sperăm ca la anul să arătăm altfel. Am dat cât am putut. Din păcate nu am fost proaspeți în ultimii 30 de metri. Am luat multe mingi, dar atacanții noștri nu au fost proaspeți. Eu zic că am avut ocazii. Riva a obosit puțin, iar ceilalți au arătat foarte puțin ca să putem spera la multe.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Asta e realitatea, bine că s-a terminat, bine că vine pauza. Trebuie să muncim, avem patru meciuri importante. Vedem la anul, sperăm să facem cum am făcut și în anii trecuți. Cu toții trebuie să ne gândim la sărbători. Noi o să facem analiza și o să tragem concluziile", a spus Hagi, la finalul partidei, potrivit Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.