Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, decizie care aruncă în aer Superliga: Farul nu vinde bilete la meciul cu FCSB

captura youtube
hagi

Farul și FCSB vor disputa, duminică, de la ora 21.00, un meci care poate fi considerat o adevărată finală a campionatului. În jurul acestui meci interesul este uriaș, iar fanii ar lua cu asalt micuța arenă din Ovidiu.

Conform Gazetei Sporturilor, Gheorghe Hagi a luat decizia de a nu vinde deloc bilete pentru acest meci. Hagi se teme de faptul că suporterii celor de la FCSB vor veni în număr foarte mare și vor exista inclusiv probleme de securitate.

Astfel, cei de la Farul vor permite doar accesul celor 2000 de abonați, iar în rest se vor distribui invitații pentru apropiați ai jucătorilor. La meci vor asista și 260 de suporteri ai FCSB, care vor intra pe bază de invitații.

Meciul dintre Farul și FCSB este extrem de important în economia campionatului. Farul este pe primul loc, la doar un punct în fața celor de la FCSB.

O victorie a Farului le-ar aduce constănțenilor titlul de campioană, în timp ce o victorie a celor de la FCSB ar menține suspansul până în ultima etapă, acolo unde, dacă roș-albaștrii ar câștiga meciul cu Rapid vor câștiga campionatului, indiferent de ceea ce va face Farul în celălalt meci.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.