Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu anunță marea surpriză la împlinirea vârstei de 50 de ani: 'Intenţionez să-mi iau licenţa Pro'

gica popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a împlinit, luni, 50 de ani şi a declarat că nu exclude să urmeze o carieră de antrenor, astfel că va participa la cursurile pentru obţinerea licenţei Pro.

"Nu ştiu dacă antrenoratul este o variantă sau nu. Printre alte activităţi, am făcut şi cursurile de antrenor. Intenţionez să-mi iau licenţa Pro. Mie mi-a spus tata că, cu cât ai mai multe diplome la mână, cu atât cresc variantele de muncă. Nu ştii niciodată ce ne oferă viaţa", a declarat Popescu, la Digi Sport.

El a afirmat că nu vrea deocamdată să se mai împlice în coducerea fotbalului românesc, dar doreşte schimbarea actualului preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, anunță News.ro.

Citește și: Simona Halep și-a dezvăluit superstițiile: Ce face noul lider mondial înaintea fiecărui meci

"Eu doresc să se schimbe actualul preşedinte pentru binele fotbalului. Deocamdată, nu ştim care vor fi contracandidaţii lui. Nu ştim când sunt alegerile. În mod normal, dacă cineva ar fi dorit să candideze împoriva actualului preşedinte, ar fi trebuit să-şi anunţe intenţia, să înceapă să meargă prin ţară, să stea de vorbă cu cei care votează, să-şi prezinte un program, care nu se face foarte uşor. Eu am muncit opt luni la elaborarea acelui program. Ai nevoie de o echipă pe care să o prezinţi public şi membrilor Adunării Generale. Aparent, aşa se pare, că ar fi întârziaţi. Ionuţ Lupescu ar fi o variantă foarte bună. Eu în fotbalul românesc nu voi intra în niciun proiect în care mă voi duela cu Gică Hagi. Ori alături cu el, ori deloc. Eu, la nivel de conducere al fotbalului românesc, nu aş reveni, dacă vreodată mă voi gândi, decât în funcţia de preşedinte. Şi lucrul acesta nu-l doresc. Deoacamdată nu-mi doresc lucrul acesta", a precizat el.

În cariera de fotbalist, Gheorghe Popescu a evoluat la Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Tottenham, FC Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo Bucureşti şi Hannover 96. El a jucat 115 meciuri în echipa naţională, marcând 16 goluri. Cu prima reprezentativă, Popescu a participat la Cupa Mondială din 1990, 1994 şi 1998, şi la Euro-1996 şi Euro-2000.

În cariera sa, Gheorghe Popescu a câştigat un titlul în România, cu Steaua, campionatul Olandei, de două ori, cu PSV, pe cel al Turciei de patru ori, cu Galatasary, formaţie cu care a cucerit şi Cupa UEFA şi Supercupa Europei, în 2000. Cu FC Barcelona, Popescu a câştigat Cupa Spaniei şi Cupa Cupelor, în 1997.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.