Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu, atac extrem de dur la adresa lui Contra după umilința în fața Olandei: Cosmin încă nu a realizat că este antrenorul echipei naţionale

gica popescu

Fostul international Gheorghe Popescu a declarat, marţi seară, că selecţionerul Cosmin Contra i-a dat impresia că încă nu a realizat că este antrenorul echipei naţionale şi că singurii jucători pe care i-a convocat, dar nu i-a folosit în meciurile amicale cu Turcia şi Olanda, sunt fotbalişti de la CSU Craiova.

Contra i-a folosit însă pe Sergiu Hanca, care a venit “după un scandal uriaş”, şi pe Denis Alibec, “cel mai ieşit din formă”, a subliniat Popescu la Digi Sport. “Sper să nu se supere Cosmin, am avut senzaţia că încă nu a realizat că este antrenorul echipei naţionale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în cele două meciuri. Dacă chemi jucători la echipa naţională, în meciurile amicale trebuie să-I bagi, iar Băluţă trebuia să joace. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt jucătorii Craiovei. Cosmin trebuie să realizeze că nu este antrenorul lui Dinamo. Alibec este cel mai ieşit din formă dintre jucătorii convocaţi, dar a vrut să-i dea încredere. Însă nu poţi să-i ţii pe Băluţă şi pe Bancu, că vin de la Craiova, şi să nu-I foloseşti niciun minut. De ce îi convoci? L-ai convocat pe Hanca, care vine după un scandal uriaş. Eu nu l-aş fi convocat dacă aş fi fost antrenorul echipei naţionale. De ce? Pentru că e de la Dinamo? Şi pe cei doi nu-I bagi pentru că sunt de la Craiova?”, a spus Gheorghe Popescu.

El a menţionat că Olanda a fost un adversar mult mai valoros faţă de cei de până acum ai tricolorilor. “Diferenţa a fost cauzată de valoarea superioară a olandezilor. Olandezii au avut posesie şi pe această valoare individuală au câştigat meciul”, a subliniat fostul fotbalist.

Popescu consideră totuşi că echipa naţională s-a schimbat în bine odată cu venirea lui Cosmin Contra. “Echipa naţională pare că joacă altceva, pare că joacă româneşte, nu ca în epoca Daum. Cosmin a dat un alt suflu, o anumită plăcere. Se vede schimbarea de atitudine, plăcerea jucătorilor de a juca pentru echipa naţională, mă bucur că publicul s-a întors. Sper când face selecţia să nu se uite la apartenenţa jucătorilor care sunt în lot. Este o schimbare în bine a echipei naţionale. Când întâlnim adverdsari care nu sunt de primă mână avem probleme. Cred că va conta foarte mult şi grupa în care vom cădea”, a afirmat Popescu.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Olandei, scor 3-0, într-un meci amical, disputat, marţi, pe Arena Naţională, ultimul pentru "tricolori" în 2017. Golurile au fost marcate de Depay '47, Babel '57 şi De Jong '81.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.