Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu îl desființează pe Anghel Iordănescu: Nu-l cunosc, e o fantomă

Gică Popescu și Anghel Iordănescu au făcut o echipă, nu doar în teren, când primul era jucător, iar al doilea antrenorul echipei naționale a României, ci și în afara lui, când Baciul voia, înainte de a fi arestat, să-l numească director al Naționalei dacă ar fi ajuns șef la FRF. Popescu a ajuns în pușcărie, iar Iordănescu a trădat, ajungând selecționer în echipa lui Răzvan Burleanu. Popescu spune că pe actualul Anghel Iordănescu nu-l cunoaște.

”Pe actualul Anghel Iordănescu nu-l cunosc. E o fantomă a celui din 94-96-98. Și asta nu are a face cu faptul că e parte din actuala echipă a FRF. Sunt anumite lucruri pe care nu le pot spune publice, dar nu are nimic de-a face cu fotbalul.

În fiecare duminică, atunci când merg la biserică, alături de soția mea, aprind câte o lumânare pentru fiecare judecătoare care m-au condamnat la închisoare. Nu mai am ură, ranchiună. Aveam înainte, dar vorbeam cu soția mea și am reușit să nu mă mai încarc negativ. Sunt oameni, poate au greșit, să fie sănătoase!”, a spus Gică Popescu la Antena 3.

Citește și: Un nou VIOL ÎNFIORĂTOR șochează România: O elevă din Vaslui a fost violată, de colegi, în timpul orei de desen

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.