Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigantul american de cipuri Nvidia opreşte toate activităţile din Rusia: 'Cu evoluţiile recente, nu mai putem opera eficient acolo'

nvidianews.nvidia.com
nvidia chip

Producătorul american de cipuri Nvidia a anunţat luni că îşi încetează toate activităţile din Rusia şi că le oferă angajaţilor de acolo opţiunea de a-şi continua activităţile în cadrul companiei în alte ţări, transmite Reuters, conform news.ro.

”După ce am suspendat anterior livrările către această ţară, am continuat să ne menţinem biroul pentru a ne sprijini angajaţii şi familiile lor. Cu evoluţiile recente, nu mai putem opera eficient acolo”, se spune într-un comunicat trimis de Nvidia prin e-mail.

Numeroase mărci occidentale, de la producători auto, restaurante şi până la producători de jucării au plecat din Rusia de când a trimis trupe în Ucraina, pe 24 februarie, în ceea ce Moscova numeşte ”operaţiune militară specială”.

Multe dintre companii şi-au exprimat opoziţia faţă de acţiunile Rusiei în Ucraina, iar altele au indicat o întrerupere gravă a lanţului de aprovizionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.