Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigantul imobiliar care a construit Burj Khalifa va investi puternic în România/ VIDEO

burj Khalifa

Unul dintre marii giganți din zona de construcții, cu un portofoliu de 33 de miliarde de dolari, Samsung C&T Corporation a intrat pe piața din România și ne putem aștepta la construcții spectaculoase. Spre exemplu, Samsung C&T a realizat celebrul Burj Khalifa din Dubai sau Turnurile Petronas și PNB 118 din Malaezia, informează Profit.ro.

Samsung C&T Corporation este o companie sud-coreeană de construcții și inginerie. A fost fondată în 1938 ca prima companie Samsung și a fost inițial implicată în construcții și în operațiuni comerciale peste hotare. Din 1995, s-a axat în mare parte pe proiecte globale de inginerie și construcții, comerț și investiții, modă și imobiliare.

content-image

Au construit Burj Khalifa

Engineering & Construction Group of Samsung C&T este cel mai bine cunoscut pentru rolul său în proiectele de zgârie-nori, inclusiv Burj Khalifa de 828 de metri din Dubai,Turnurile Petronas și PNB 118 din Malaezia, și Turnul Tadawul al Bursei de Valori Saudite din Arabia Saudită. De asemenea, grupul este cunoscut pentru construcția Clinicii Cleveland din Abu Dhabi, precum și a Aeroportului Internațional Incheon din Coreea, a Complexului de semiconductori Giheung și a Complexelor de apartamente Raemian.Construcția celui de-al treilea terminal al Aeroportului Internațional Shahjalalal din Dhaka va fi realizată de Consorțiul Aviation Dhaka (ADC), format din Mitsubishi Corporation, Fujita Corporation și Samsung C&T.

Proiecte civile

Proiectele civile ale Unității de afaceri pentru infrastructură civilă a Samsung C&T includ construcția de drumuri, poduri, tuneluri, porturi, metrouri și baraje. Printre cele mai notabile proiecte ale sale se numără Mersey Gateway din Regatul Unit, metroul Riyadh din Arabia Saudită și Busan Newport din Coreea de Sud.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.