Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Lazăr: PSD va fi pe locul III la europarlamentare! Va demisiona Ciolacu așa cum a promis?

Federația Neguvernamentală Antidrog
Gigel Lazar

Specialul an 2024 este analizat pe toate părțile de oameni din toate domeniile. A venit și rândului lui Gigel Lazăr, președintele Federației Neguvernamentala Antidrog, care susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că PSD va avea o soartă cruntă la alegerile europarlamentare și va fi abia pe locul III după AUR și PNL. Iată analiza sa și cum a ajuns la această predicție:

”Ape tulburi pentru europarlamentare!

Ca si previziune si fara a fi Mafalda sau Baba Vanga, in ritmul in care merge Partidul Social Democrat (si abia este inceputul) va avea o onoranta pozitie nr 3.

Partidul Naţional Liberal cert va avea pozitia numarul 2 pentru ca stau echilibrati, analitici in expectativa.

Alianța pentru Unirea Românilor - AUR poate fi surpriza pe pozitia nr 1 pentru ca speculeaza agresiv toate nemultumirile romanilor din toate zonele de simpatizanti politici ceea ce este grav pentru ca ele se resfrang din exterior spre interior.

Calculul este simplu.

Agitatia PSD si PNL nu este intamplatoare cert avand analize mult mai ample decat stim noi cei de rand. Acum vine tsunami pentru PSD si daca dl. Marcel Ciolacu conform propriei promisiuni de a demisiona nu devine realitate, va fi un fel de dl. Basescu cu demisia in 5 minute, clar ca PSD va fi tinta pentru locale, parlamentare si prezidentiale pe acesta declaratie neinspirata mai ales ca dupa europarlamentare mai sunt 3 tipuri de alegeri.

De ce aceasta analiza facuta de un ong-ist in antidrog?

Simplu! Noi facem studii clare, precise in randul miilor de participanti in cadrul programelor noastre si clar ca sunt greu de digerat de clasa politica mai ales ca ele se confirma de peste 14 ani. NU suntem pro x sau y, doar indicam chestiuni reale din interiorul nostru.”, a scris el pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.