Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, mărturii INCREDIBILE din lagărul de concentrare: Declarații despre TUNUL financiar

www.activenews.ro
Gigi Becali

Gigi Becali e un om fericit! Latifundiarul a încasat 50 milioane de euro din afaceri cu terenuri şi fotbal. "Posibil mai mult, posibil mai puţin, nu am stat să calculez exact cât... Dar mă bucură faptul că piaţa imobiliară a început să crească, nu neapărat pentru mine, ci pentru ţara românească... Înseamnă că este bine pentru România, cînd vin investitori este bine", a spus Gigi Becali la România TV.

Citește și: Dragnea face DEZVĂLUIRI despre partidele de tenis de la baza Dinu Pescariu

În același timp, Gigi Becali a declarat că a avut succes în afaceri datorită credinței în Dumnezeu. Patronul Stelei a făcut dezvăluiri emoţionante despre copilăria sa.

"Tata s-a născut în Albania, iar mama în Bulgaria. Făceau parte din aceeaşi comunitate. Au fost deportaţi în Dobrogea, apoi în Bucovina, apoi în Oltenia, de aici în Banat, iar din Banat în Bărăgan, respectiv la Galaţi, unde s-au născut cele două surori ale mele, apoi în Brăila, acolo unde m-am născut eu, în lagărul de concentrare, şi unde am stat până la un an. Ne mutau comuniştii", a spus Gigi Becali.

"Am ajuns în Capitală pentru că trebuia să ne mute şi am ajuns la 60 de kilomtri de Bucureşti, a fost un machidon deştept, a dat o şpagă şi ne-au mutat în Pipera. Dar l-au întrebat pe tata, că au zis că fără Tase Becali nu se face comuna. Tata a venit, a zis că ia locul de la şosea, nu la sorţi, cum se făcea, şi doar aşa a acceptat", a mai spus Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.