Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a ajuns vedetă în presa spaniolă - ’Un misogin şi un înapoiat’

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Derapajele sexiste ale lui Gigi Becali au trecut graniţa, iar patronul FCSB a devenit subiectul unui material video realizat de La Sexta şi preluat de site-ul cotidianului Marca, conform digisport.ro.

Mai multe femei au fost întrebate ce părere au despre declaraţiile recente făcute de Becali, iar acestea nu au evitat să folosească mai multe cuvinte grele la adresa finanţatorului.

"Un misogin şi un înapoiat! Este discriminare în stare pură", a spus, evident scandalizată, una dintre femeiele intervievate de spanioli.

"Vorbele astea sunt de neînţeles" şi "Îmi pare rău că există oameni care gândesc aşa" sunt alte reacţii la vorbele lui Gigi Becali, care va ajunge în fața Comisiei de disciplină, după sesizarea făcută de secretarul general al Federației, Radu Vișan.

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca UEFA să oblige cluburile de fotbal să înființeze o echipă de fete. Finanțatorul FCSB a avut un nou derapaj sexist și a amenințat chiar că se va retrage din fotbal.

2018, an de FOC la CCR - Conflictele TRANȘATE de Curte au ZGUDUIT viața politică din România

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal.

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei", a fost declarația lui Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.