Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a EXPLODAT în apărarea FCSB: Nici trei de Gigi Buffon nu ar fi reușit

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB a terminat la egalitate, 2-2, partida cu FC Botoşani, după ce echipa lui Dică a condus cu 2-0. Golurile au fost marcate de Man şi Gnohere, din penalti, respectiv Papa şi Roman, scrie Mediafax.

Gigi Becali i-a găsit o scuză portarului Andrei Vlad la faza primului gol, dar l-a taxat fiindcă nu i-a ascultat indicaţiile.

"Nu a mai greşit la fel de mult ca la meciul cu Viena. Nici trei de Gigi Buffon nu apărau primul gol marcat de Botoşani. Cât despre discuţia pe care am purtat-o cu el, i-am spus să nu mai paseze în lateral. Dă, mă, în faţă, că nu eşti Maradona! El, tot aşa. A pasat în lateral, a dat o dată la adversar. O să-i spun iar: 'Băi, văd că nu ai ascultat ce ţi-am spus'. Ce să fac?”, a spus Becali, la Digi Sport.

Andrei Vlad a fost aspru criticat după meciul retur din play-off-ul Europa League, gafa sa însemnând ratarea calificării în competiţia continentală pentru roş-albaştrii. După meciul cu astriecii, Vlad a declarat că a avut o discuţie cu Becali: "Nu pot să dezvalui discuţia cu domnul Becali, mi-a dat câteva sfaturi care sper să mă ajute să ajung un portar mare în viitor. Mi-a spus că totul e în regulă, să-mi văd de treaba mea, că are încredere în mine şi atunci când intru în poartă, să incerc să joc cât mai simplu şi să fac meciuri bune".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.