Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a făcut spectacol după condamnarea verilor săi și a făcut un anunț incendiar: 'Acolo, dacă ești bărbat fără femeie, devii animal'

www.gsp.ro
Victor Becali, Gigi Becali, Giovanni Becali

Frații Ioan și Victor Becali s-au predat marți seară, după ce au fost condamnați definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul "Mită pentru judecătoare". În același dosar, Cristi Borcea a fost achitat, în timp ce judecătoarea Geanina Terceanu a primit nu mai puțin de 7 ani pentru luare de mită.

"Nu mai e așa palpitant, stați degeaba aici, ei au plecat deja. Ei au executat pușcăria. Ce au făcut? Au vândut niște fotbaliști, unii mai joacă și acum. Ăia care au furat zeci de milioane de euro sunt pe afară. Victor a primit un an în plus. Conform legii, s-au contopit pedepsele și amândoi au făcut aproape toată pedeapsă. Au scris și cărți. Victor îndeplinește condiția pentru eliberarea condiționată.

Citește și: Un controversat personaj 'dezvăluie' motivul pentru care frații Becali s-au întors la pușcărie: 'Sunt curios să aflu care este relația dintre judecătoarea...'

Borcea a zis că nu o cunoaște pe judecătoarea Terceanu, că nu a văzut-o niciodată. N-a existat nicio probă. Nu poți condamna un om fără probe. În instanță, Terceanu a afirmat că i-a zis procurorul să spună că a primit 10.000 de euro.

O să-i văd liberi pe Victor și pe Giovanni peste 2-3 luni. După perioada de carantină, o să ceară eliberarea condiționată.

Eu am făcut pușcărie, nu zic că e ușor. Dar dacă mie îmi spun că trebuie să mai fac cinci luni, le zic «bine, mă, când încep?». E adevărat că e greu să stai fără mama ta acolo, fără copii, dar prima pedeapsă e mai grea, la a doua ești deja obișnuit. Acolo, dacă ești bărbat fără femeie, devii animal", a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

Citește și: Caroline Wozniacki, reacție neașteptată după accidentarea suferită de Simona Halep: 'Nu este niciodată plăcut'

Deşi trebuie să se întoarcă în spatele gratiilor, fraţii Becali ar putea să iasă destul de repede, dacă au executat şi ore de muncă în penitenciar sau au participat la diverse alte activităţi. Ioan Becali e trecut de 60 de ani, deci, după ce a executat o treime din pedeapsă, poate cere şi obţine eliberarea condiţionată.

În cazul lui Victor Becali, care nu are 60 de ani, el trebuie să execute cel puţin jumătate din pedeapsă pentru a obţine eliberarea condiţionată. Ei intră acum în carantină, 20 de zile, apoi mai durează formalităţile, dar în 2-3 luni pot cere eliberarea condiţionată, fiindcă şi-au făcut deja fracţiile legate de vârstă. Nu este însă obligatoriu ca instanţa să le şi aprobe eliberarea condiţionată", a explicat un avocat pentru GSP.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.