Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali anunță noile execuții de la FCSB: 'Mai trebuie şi un atacant, dar fundaşi centrali sută la sută' + Ce îi pregătește lui Dan Petrescu

Gigi Becali a declarat că este dispus ca FCSB să le ofere "garda de onoare" celor de la CFR Cluj, dar după meciul de duminică, din ultima etapă şi doar dacă echipa campioană nu pierde în faţa formaţiei antrenate de Anton Petrea.

"(n.r. - ce aşteaptă de la meciul cu CFR) Aştept să devenim campioni. Dacă câştigăm, campioni, dacă pierdem, ridic mâna sus şi spun că sunt campioni, recunosc. (n.r. - despre faptul că pe CFR nu o mai interesează rezultatul) Nu mă interesează ce interes au ei. Dacă îi batem, suntem campioni, dacă ne bat ei, eu zic după aia, jos pălăria, sunt campioni ei. Sau dacă e egal, tot ei sunt campioni, îi recunosc eu de campioni. Dacă facem egal sau ne bat, eu ridic pălăria o dau de pământ şi zic că sunt campioni. Că spunea ăla (n.r. - Gabi Balint) să facem noi tunel. Bă, dacă ne bat, facem tunel! Dacă e egal, facem tunel. (n.r. - despre faptul că se face înainte de meci) Dar nu e clar (n.r. - cine a luat campionatul), e clară hoţia, deocamdată", a declarat Becali, la Digi Sport.

Patronul FCSB a anunţat că Miron şi Vinicius vor părăsi echipa şi în locul lor vor fi transferaţi alţi fundaşi; "O să plece Vinicius, poate pleacă şi Miron. Îţi dai seama ce fundaşi centrali avem dacă degajează portarul şi iei gol din degajarea portarului. Doi fundaşi centrali îmi trebuie. Eu nu mai cheltuiesc bani, dar trebuie să luăm fundaşi centrali dacă dă ăla cu capul din faţa lui Cristea şi dacă Miron se uită la ăla cum trece pe lângă el. Şi mai trebuie şi un atacant, dar fundaşi centrali sută la sută. (n.r. - dacă se gândeşte la alt antrenor) Nu."

Conform tradiţiei în unele ligi din Europa, campionii primesc "garda de onoare" la partida următoare câştigării titlului.

Acest obicei presupune că adversarii se aliniază pe două rânduri şi îi aplaudă pe campionii care trec pe culoarul astfel format.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, 2-2, cu FC Voluntari, are 53 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.