Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, atac DUR la adresa unui cunoscut personaj: 'E centenarul şi ungurii sunt împotriva noastră pe toate planurile'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit, joi, de un complot al ungurilor, prin care CFR Cluj să ia campioantul în anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. "Dar eu, Becali, am să-i spulber", a precizat omul de afaceri.

"Părerea mea că nu intră (n.r. - Dinamo, în play-off). Ei au patru meciuri prea grele. Eu nu-i vreau, că n-ai încredere în ei. Dacă i-ar bate Craiova, deşi suntem concurenţi cu Craiova, m-aş bucura, ca să scap de ei odată. În fiecare an, că suporterii au făcut presiuni să nu ia Steaua campionatului. M-am săturat de chestiunea asta. Lasă, atunci, staţi voi în play-out, să vină suporterii să vă vadă în play-out! Nu e vorba de mobilizare la meciurile cu Steaua, se pot mobiliza oricât, că-i bat acum. Ca să te mobilizezi trebuie să ai cu cine. Dar e vorba că toţi au spus: vreau CFR campioană, vreau CFR campioană. Miriuţă este maghiar. Tu vrei Miriuţă maghiar să fie contra ungurilor? Nu o să fie niciodată. Miriuţă e un băiat extraordinar, eu îl iubesc pe Miriuţă, dar e maghiar, ţine cu ungurii lui, cu CFR-ul. Mai ales că e centenar, mai ales că e centenarul şi ungurii sunt împotriva noastră pe toate planurile, şi la CFR şi cu toate, îţi dai seama. Orban, premierul Ungariei, a felicitat CFR-ul. Ei sunt disperaţi să ia campionatul în România anul ăsta, în Centenarul României. Dar eu, Becali, am să-i spulber, nici nu se vor apropia. Cu patru, cinci etape de campioant, să nu viseze centenar, că sunt împotriva României, ei, ungurii. Să nu creadă ei că o să-i mai ajute arbitrii în Centenarul României", a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro.

Citește și: Tatăl Simonei Halep dă cărţile pe faţă: Ce spune despre iubitul fiicei sale

Vineri, încep ultimele patru etape ale sezonului regulat. CFR Cluj are un avantaj de două puncte în faţa FCSB, în fruntea clasamentului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.