Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali cere o pedeapsă exemplară pentru Dorian Popa: Pe viață!

captura youtube
Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB Gigi Becali susține că un caz cum este cel al lui Dorian Popa ar trebui pedepsit exemplar. Becali consideră că Dorian Popa ar trebui să primească 5 ani de închisoare și suspendarea permisului de conducere pe viață.

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Vlogger-ul Dorian Popa a fost prins la volanului bolidului său de lux în timp ce conducea doar în boxeri, iar în urma testelor a rezultat că se afla sub influența drogurilor.

Dorian Popa s-a recuperat la baza FCSB

În primăvara acestui an, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB, cu preparatorul fizic al echipei de fotbal.

„Fraților, este prima dată când mergem fără o cârjă. Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu. Nu îmi vine să cred! Pe 15 trebuia să începem recuperarea, eu pe 13 deja merg. Îmi dau lacrimile de emoție.

Ovidiu, două secunde. Vreau să îți arăt ceva. Tu mi-ai scos o cârjă și vreau să te scot și eu puțin la plimbare, afară. Pentru că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și mă ajuți să merg normal, mergem până în spate la mașină.

Dumnezeu, dacă îți trimite ceva, îți trimite din suflet. Și nu poți refuza, e Joia Mare. Acesta este noul tău pat electric, pe care ți-l dăruiesc din suflet.

Pentru că te-ai bucurat atât de mult când l-ai văzut, știu că nu accepți nimic, dar ți-o spun cu lacrimi în ochi. Îți sunt extrem de recunoscător, omule”, a spus Dorian Popa, în videoclipul postat pe YouTube, la acel moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.