Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, despre Ianis Hagi: Trebuia să joace în România până la 23-24 de ani, să fie copt

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Ianis Hagi nu a prins lotul echipei Genk pentru următoare partidă din campionatul Belgiei, în deplasare, cu Gent. Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a precizat că mijlocașul internațional nu trebuia să se transfere în străinătate, ci să mai joace câțiva ani în România, anunță MEDIAFAX.

"Pentru Ianis e greu în străinătate la o vârstă fragedă. Aşa cred eu. El trebuia să joace în România până la 23-24 de ani, să fie copt, să se căsătorească şi după aia să se transfere. Aşa e părerea mea. Dacă îl luam eu, era cel mai bun din România, nu-i trecea nimeni prin cale", a precizat Gigi Becali, la Digi Sport, care a mai adăugat:

Citește și: Klaus Iohannis reacționează după ce a fost huiduit: Nu m-a deranjat. Fiecare roman are dreptul la opinia lui

"Să-l împrumut pe Ianis Hagi? Ianis e un jucător prea valoros ca să mă pot băga eu. Se supără Gică. Eu i-am spus lui Hagi că îi dau 3 milioane şi scriem în contract că joacă titular.

Dacă făceam aşa, în doi ani pleca pe 30-40 de milioane la o echipă mare. Acum nu ştiu. Asta spune totul despre părerea mea despre Hagi. Păi el e machedon, e băiat cuminte".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.