Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, despre Simona Halep: 'Îi ia titlurile? Îi ia banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali

Gigi Becali a reacţionat sâmbătă, la Antena 3 CNN, după ce Simona Halep a fost testată pozitiv la US Open și suspendată provizoriu din tenis.

  • „Ce-i face? Îi ia titlurile? Îi ia banii? Nu îi ia banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți. Ea a făcut milioane a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (ce s-a găsit la Simona Halep - n.r.). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi", a spus Becali.

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la substanţa „roxadustat” care crește rezistența în cazul sportivilor.

''Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele'', a scris Halep, fost lider mondial, în reţeaua de socializare amintită.

''În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală'', a mai spus Halep.

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a subliniat că în acest caz nu este vorba de titluri şi bani, ci de onoarea sa: ''Nu este vorba de titluri sau bani. Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis în ultimii 25 de ani''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.